Цени на счетоводни услуги

ФИРМА ЗА СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ – СЧЕТОВОДИТЕЛ – СЧЕТОВОДНА КЪЩА – КВАЛИФИЦИРАНИ СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАН СЧЕТОВОДИТЕЛ – ТЕЛ.087 621 9293  –  https://www.счетоводни-услуги.com ФИРМЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ

Има няколко фактора, които определят цените на счетоводните услуги.

Ето основните:

Регистрация по ЗДДС;

Брой документи за осчетоводяване на месечна база;

Служители на трудов договор.

Някои счетоводни фирми имат и допълнителни фактори, като например оборота на фирмата. Колкото по-висок е той, толкова по-висока е и цената на услугата.

Други пък таксуват допълнително всеки път,когато фирмата има ДДС за възстановяване,като общата практика е процент от вазстановениеят данък.

Всеки има своите методи на работа и разбирания за начините, по които трябва да се случват нещата, но истината е, че когато говорим за счетоводно обслужване на нашия бизнес, цената не бива да е определящият фактор за избор на счетоводител или счетоводна фирма.

Доста често се срещат и хора, които сами искат да водят счетоводството си поради невъзможност да плащат на счетоводител. Истината е, че това е най-лошият възможен вариант и ако бизнесът ти не генерира достатъчно приходи, че да покрие елементарните разходи, като тези за счетоводни услуги, то вероятно имате сериозен проблем и трябва да се замислите дали изобщо си струва да се занимавате.

Каквото и да си говорим обаче, накрая всеки сам взима решенията за себе си. Нашият съвет няма как да бъде различен от това да си дадете сметка за огромната важност на счетоводното обслужване за бизнеса и да го поверите на качествен счетоводител или счетоводна фирма.